Un caz incredibil de agresiune sexuală s-ar fi petrecut în comuna Sascut, un băiat de 12 ani, elev în clasa a șasea, fiind violat de alți trei băieți, toți în vârstă de 14 ani, în timpul orelor de curs, relatează publicația Ziarul de Bacău.

Potrivit sursei citate, fapta s-ar fi petrecut în ziua de 4 decembrie, între orele 08.00 – 11.00, când băiatul agresat sexual a lipsit de la cursuri.

Unul dintre agresori, mai susțin jurnaliștii de la zdbc.ro, era de serviciu pe școală în ziua respectivă.

“După ora 11:00, victima a apărut la ore ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și nu a făcut nicio reclamație, iar profesorii nu au sesizat nimic suspect. Abia după aceea, concubinul mamei a făcut plângere direct la Poliție. Ambii băieți provin din familii dezorganizate”, mai notează zdbc.ro.

Băiatul agresat a fost supus unei expertize de către medicii de la Medicină Legală, iar polițiștii criminaliști băcăuani au deschis un dosar penal pe numele a trăi băieți, toți în vârstă de 14 ani (n.r. – elevi în clasa a 8-a la aceeași școală din Sascut), față de care există bănuiala comiterii infracțiunii de abuz sexual.