După ce Francesca Nicolescu a ridicat în picioare jurații de la X Factor – Carla’s Dreams, Ștefan Bănică jr., Delia și Horia Brenciu aplaudând-o la scenă deschisă pe puștoaica de 14 ani – a venit rândul unui alt talent în devenire din Onești să facă furori la audițiile X Factor.

Costina Crăciun, 15 ani, și ea fostă participantă la show-ul pentru copii Next Star, la fel ca Francesca Nicolescu, a interpretat impecabil piesa “Sweet People”, de la Alyosha, reușind să smulgă ropote de aplauze din partea publicului și a juraților.

De altfel, impresionat de prestația oneștencei, Carla’s Dreams a urcat pe scenă lângă aceasta cerându-i Deliei să le facă o poză împreună. Horia Brenciu nu a rămas mai prejos și a rugat-o pe Costina Crăciun să-i dea un autograf, puștoaica punându-și iscălitura pe eticheta unei sticle de Coca Cola.

În finalul momentului, Costina Crăciun a mai avut parte de o surpriză plăcută, fiind îmbrățișată de Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor de anul trecut.

Și Costina Crăciun poate fi votată – timp de 24 de ore de la momentul difuzării momentului ei din cadrul audițiilor X Factor – pentru a putea fi propulsată direct în Galele Live ale show-ului de talente de la Antena 1.