Piscinele exterioare şi sălile de fitness vor fi redeschise în următoarea etapă de relaxare. Mai exact, peste câteva zile, la mijlocul lunii iunie. Va fi însă altfel decât ne-am obişnuit. După antrenamentul la sală, nu se poate face duş, scrie observatornews.ro.

Piscinele exterioare se vor deschide după jumătatea acestei luni, însă până acum o singură regulă este clară: şezlongurile vor sta la o distanţă de doi metri, aşa cum se întâmplă şi pe litoral.

Deocamdată nu e însă foarte clar ce vom avea voie şi ce nu la bazin.

În aceste zile noi lucrăm la aceste condiţii. Le vom confrunta cu opiniile celor din ministerele de resort şi vom avea un ordin comun. Le vom avea zilele următoare, cred că vineri sau sâmbătă”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Reguli clare în privința sălilor de fitness

În sala de fitness, fiecare persoană trebuie să aibă la dispoziţie o suprafaţă de șapte metri pătraţi. De exemplu, în această sală de fitness, de aproximativ 600 de metri pătrați, pot face sport în acelaşi timp 85 de oameni.

După antrenament, nu se poate face duș iar în vestiar fiecare persoană trebuie să dispună de o suprafaţă de patru metri pătrați. (foto: imagine ilustrativă)