În perioada 04-18 iulie a.c.., pe D.N. 2 – E85, km 251+275, în afara localităţii Orbeni, judeţul Bacău, traficul se va desfășura cu restricții, în vederea realizării obiectivului „Lucrări de reparaţie la pasaj de trecere la nivel cu cale ferată, linia ferată industrială Orbeni”.

Segmentul restricţionat va fi în lungime de 200 m, (cate 100 de m, de o parte şi de cealalată a trecerii la nivel cu calea ferată). În acest interval, circulaţia se va desfăşura în ambele sensuri, consecutiv, restricţionat, pe cate o banda având o lăţime de 3 m.

Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat, recomandăm conducătorilor auto să își păstreze calmul, să nu uite de politețea rutieră şi să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.

Pe timpul călătoriei cu autovehiculul, recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule sau efectuarea unor manevre riscante în trafic. (comunicat de presă IPJ Bacău)