(P)  

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a emis un comunicat de presă în care subliniază faptul că acei candidați cărora le-au expirat dosarele de școlarizare în perioada stării de urgență și care erau deja programați pentru proba practică trebuie să se reprogrameze prin intermediul școlilor de șoferi.

“Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că activitatea de examinare va fi reluată treptat, astfel: Programarea candidaților cărora le-au expirat dosarele de școlarizare în perioada 16.03 – 17.05.2020 și pentru care există o programare prealabilă în sistem (proba practică) se va efectua prin intermediul școlilor de conducători auto, cu informarea acestora”, se arată într-un comunicat al DRPCIV.

“Rugăm toți cursanții cărora le-a expirat dosarul de școlarizare  (la orice categorie auto) în perioada 16.03.2020 – 17.05.2020 și pentru care exista o programare prealabilă la traseu, să se prezinte la biroul nostru din Bd. Republicii nr. 74 (lângă gara CFR călători), până pe data de 22.05.2020 ora 12:00. Este strict necesară prezența dosarului asupra candidatului, pentru reprogramarea la traseu”, se arată într-un comunicat de presă al Școlii de Șoferi și Atestate Zebra Onești.

În cazul în care nu se prezintă pentru reprogramare conform indicațiilor, candidații riscă să piardă nu doar examenul, ci și școala cu totul, inclusiv banii achitați. (foto: imagine ilustrativă)