Un bărbat de 50 de ani a fost reținut de polițiști la trei săptămâni după ce a furat o tabletă cu baza de date a pacienților din județ, în valoare de circa 11.000 de lei, profitând de faptul că medicul și șoferul ambulanței au au intrat în spital să transporte un pacient.

“La data de 25 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău au identificat şi reţinut un bărbat de 50 ani, din Bacău, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

La data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras o tabletă dintr-o ambulanţă aflată în curtea Spitalului Judeţean Bacău.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat un bărbat de 50 ani, din Bacău, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate iar bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propuneri legale”, a declarat agent șef adjunct de poliție Cătălina Crețu, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

CLICK AICI PENTRU VIDEO