Un show complet, de tip cabaret masculin, le așteaptă sâmbătă, 4 martie, pe toate oneștencele amatoare de senzații tari, care vor alege să petreacă seara la restaurantul “La Michele” de pe bulevardul Oituz, în compania băieților de la Taboo Boys.

Este alegerea perfectă pentru toate oneștencele care vor să sărbătorească Ziua Internațională a Femeii puțin mai devreme, dar… altfel. Spectacolul începe la orele 18.00, atât doar că locurile sunt limitate, ceea ce înseamnă că nu aveți prea mult timp de stat pe gânduri. Ori te duci, ori te duci!

Oneștencele singure sau cele nonconformiste care doresc, pur și simplu, să iasă din cotidian se pot bucura de o seară de neuitat! Le așteaptă un show desăvârșit, pus în scenă de cinci băieți simpatici foc, cu trupurile sculptate perfect. Cei mai doriți bărbați din România! Tot “dezmățul” costă numai 130 de lei (90 de lei/meniul și 40 de lei/ suportul artiștilor)!

MC-ul mega petrecerii, Mihai Mitoșeru, va însoți dansurile lascive ori pline de ritm și energie ale celor cinci striperi într-o seară incendiară. Și cine știe ce priviri cu subînțeles va mai arunca prin sală, aviz amatoarelor!

Dacă de la prea multe trupuri aproape goale de masculi feroce vi se va face foame sau veți simți că vi s-au uscat brusc buzele, vă stă la dispoziție meniul preparat special de bucătarii restaurantului “La Michele” pentru o astfel de seară: Amousse Bouche la platou, file de ton sau mușchi de vită cu sos șofran, orez cu trufe, cheesecake cu mascarpone și fructe, un pahar de șampanie cu creamcassis, un espresso și 500 de ml de vin alb demidulce.

Acestea fiind spuse, vă lăsăm să descoperiți singure povestea, costumele, coregrafia spectacolului pus în scenă de băieții de la Taboo Boys. The show must begin!