Situat pe Bulevardul Republicii din Onești, în apropierea filialei oneștene a AJOFM Bacău, Hotelul Sport a fost lăsat în paragină după ce cu ani în urmă, când RAFO era controlată de Corneliu Iacobov, fusese renovat complet și introdus în circuitul turistic național.

Prețul de vânzare al Hotelului Sport, care are 4 etaje, mansardă și 45 de camere, pleacă de la 551.700 de euro, fără TVA, notează zdbc.ro.

Construcția, ridicată în 1973, are aproape 1.850 de metri pătrați, pe un teren de 2.185 de metri pătrați, a fost renovată în totalitate în perioada în care RAFO era controlată de controversatul om de afaceri băcăuan Corneliu Iacobov. Inițial, Hotelul Sport a fost cotat la trei stele, după care a fost retrogradat la două stele.

Deși a fost lăsat în paragină de ani de zile, pe un site de turism național Hotelul Sport din Onești este și acum prezentat foarte elegant: “Situat în municipiul Onești jud. BacăuHotelul Sport oferă o gamă variată de servicii, de o calitate ireproșabilă turiștilor veniți aici pentru petrecerea concediului sau în interes de afaceri. Construit pentru a oferi căldura, liniștea și intimitatea dorită de fiecare din noi, Hotelul Sport vă pune la dispoziție 41 camere confortabile și elegante (single sau duble). Sala de conferință cu dotări moderne, accesul la internet și serviciile de un înalt profesionalism au transformat Hotelul Sport într-una din locațiile preferate ale organizatorilor de traininguri, conferințe și simpozioane. De asemenea organizăm diverse petreceri și manifestări cu diverse ocazii.”.

“Cred că prețul de vânzare va fi mai mare, pentru că sunt mai mulți oameni de afaceri interesați să cumpere hotelul, cât timp există anumite perspective în această zonă, ne-a spus o persoană din anturajul RAFO.

Hotelul Sport din Onești i-a găzuit, o perioadă bună de timp, și pe fotbaliștii din afara orașului care evoluat la echipa FC Onești, astăzi desființată.

Sursa foto: zdbc.ro