Un bărbat de etnie romă a fost ridicat de polițiștii oneșteni, în această amiază (n.r. – miercuri, 22 noiembrie, în jurul orei 13.00), de pe Bulevardul Oituz, după ce a fost prins în trafic cu o mașină având numere de înmatriculare false.

Bărbatul, care se afla la volanul unei mașini marca Citroen Xantia (foto mic 2), a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, moment în care polițiștii rutieri au descoperit mai multe nereguli, fapt pentru care i-au chemat în ajutor și pe colegii lor criminaliști.

Din primele informații, neoficiale, se pare că mașina cu care circula bărbatul de etnie romă avea numere de înmatriculare false, existând bănuiala că aceasta ar fi furată.

Plăcuțele de înmatriculare au fost confiscate, iar polițiștii criminaliști au luat mai multe probe din interiorul și de pe caroseria mașinii.

Bărbatul de etnie romă a fost transportat la sediul Poliției Municipale Onești, nu fără scandal însă, acesta refuzând să intre în mașina de poliție. Cu el a ajuns la poliție și soția sa, pasageră pe locul din dreapta în mașina despre se bănuiește că ar fi furată, care de asemenea a urcat cu greu într-o altă mașină de poliție.