Hotelul din Moinești, la care nu s-a mai pus o cărămidă de aproape 30 de ani, a fost preluat de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), care îl va transforma în locuințe pentru angajații din Sănătate, după cum susține primarul localității, Valentin Vieru.

„Am predat corpul B, cu șapte etaje, la ANL, care îl va transforma în locuințe pentru angajații din Sănătate. În cazul acesta, limita de vârstă nu va mai fi de 35 de ani. Domnul director George Stan a fost aici, a văzut clădirea și urmează ca ANL să facă studiul de fezabilitate”, a declarat Valentin Vieru, primarul municipiului Moinești, pentru desteptarea.ro.

„Pentru celălalt corp al hotelului, Primăria Moinești a depus solicitare la Compania Națională de Investiții (CNI) pentru realizarea unui centru medical de recuperare”, mai notează desteptarea.ro.

Hotelul din Moinești a fost ridicat de Petrom, dar lucrările au fost abandonate când clădirea fusese adusă “la roșu”, compania de petrol și gaze donând-o autorităților locale. Primăria Moinești a vândul imobilul unei firme private, dar cum aceasta nu a respectat prevederile din caietul de sarcini, contractul de vânzare-cumpărare a fost anulat, clădirea revenind în proprietatea autorităților locale, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: mihaeladr.blogspot.com