În perioada 21-28 februarie 2021, lotul lărgit de cadete al României va efectua un stagiu centralizat de pregătire la Râmnicu Vâlcea. Acest stagiu de pregătire precede Campionatele Europene de handbal pentru cadete (Under 16), ce va avea loc în Suedia, la Goteborg, în perioada 28 februarie – 4 martie.

Din lotul convocat de antrenorii Larisa Olteanu și Adrian Olteanu pentru stagiul de pregătire de la Râmnicu Vâlcea face parte și o sportivă de la clubul OK Sport Onești, este vorba despre Alexandra Albu (foto dreapta). Născută în anul 2004, Alexandra joacă pe postul de portar și în momentul de față evoluează, sub formă de împrumut, la echipa ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe.

Conducerile tehnică și administrativă ale OK Sport Onești i-au transmis felicitări Alexandrei: Pe această cale o felicităm și îi dorim sănătate și succes în drumul spre înalta performanță!

Gruparea OK Sport Onești a devenit una dintre cele mai importante pepiniere ale handbalului feminin românesc, mai multe jucătoare crescute la Onești, dintre care amintim de Mălina Avădanei ori Ștefania Jipa, ajungând între timp la loturile naționale sau la cluburi puternice din țară. (foto: Roxana Căruceriu)