O familie formată din cinci copii și doi adulți, din localitatea Dofteana, județul Bacău, are din nou un acoperiș deasupra capului, la cinci luni de când casa în care locuiau a fost mistuită de un incendiu puternic.

Acest lucru a fost posibil datorită implicării Asociației ÎMPREUNĂ PENTRU VIITOR – BACĂU, care prin campania “Implică-te, indiferența nu e o soluție!” a finalizat în numai cinci luni casa care arsese aproape în totalitate, la sfârșitul lui martie 2018.

“A fost o nouă experiență, în care cred tot mai mulți și care demonstrează ca noi, românii, încă mai suntem solidari cu cei aflați în nevoie.
Astfel s-a realizat o casă formată din două dormitoare, living, bucătărie și baie, dar și cu posibilitatea de a se amenaja masardă, ținând cont că familia are patru băieți (de 21, de 17, de 12 și de 6 ani).
Duminică
(n.r. – 9 septembrie) a avut loc sfințirea și predarea casei, act la care au participat membrii asociației noastre și o parte din cei care ne-au sprijinit în acest demers. 
Sperăm cu toții ca familia noastră va avea de astăzi un alt parcurs, unul de care să ne mândrim peste câțiva ani. 

Mulțumim încă o dată tuturor pentru sprijin și dorim ca bunul Dumnezeu să vă răsplătească înzecit!”, este mesajul postat pe Facebook de Florentin Iftime, unul dintre membrii asociației.

Asociația a mai construit o casă la Bârsănești.