Dacă ești din Onești sau de oriunde din apropiere ori de departe și vrei să te răcorești în zilele toride de vară, o poți face oricând la piscina din cadrul Pensiunii “Golden”, din comuna Mănăstirea Cașin.

Dacă nu ajungeți în destinații exotice de pe glob, la 18 kilometri de Onești găsiți o piscină cu o priveliște absolut spectaculoasă.

Amplasată strategic, într-un decor excepțional, la poalele dealurilor, Piscina “Golden” este o adevărată oază de liniște, iar vizitatorii se simt norocoși să privească peisajul și să viseze. Mai mult decât atât, gazonul verde-crud, tuns impecabil, plantele ornamentale dispuse pe aleile aliniate perfect, în fapt locația în sine pe de-a-ntregul ei, îți lasă impresia că ești în Austria.

“Vin constant aici de când s-a deschis. Peisajul m-a cucerit!, a spus o doamnă.

Piscina “Golden” este o piscină modernă dotată cu hidromasaj, cu terasă exterioară, unde te poți relaxa oricând împreună cu prietenii la un cocktail, la o bere rece sau o cafea bună. Și, pentru că înotul deschide apetitul, după o binemeritată bălăceală în bazin, trebuie să încercați preparatele delicioase disponibile în meniu. Oferta culinară este foarte largă, de la preparate din bucătăria tradițională românească și până la cele de tip fast-food.

Pentru că dispune de un sistem de încălzire a apei, Piscina “Golden” este atractivă chiar și după câteva zile mai răcoroase. Iar pentru familiile cu copii, poate reprezenta cu atât mai mult alegerea perfectă, în incinta piscinei fiind amenajat și un loc de joacă pentru cei mici, ușurându-le părinților sarcina de a-i supraveghea.

Tinerii cu chef de distracție au șansa unor petreceri de neuitat în serile de sâmbătă, când Piscina “Golden” îi așeaptă cu DJ, cu un MC care va întreține atmosfera incendiară și cu multe alte surprize. Oricum, hiturile nu te vor lăsa să stai jos!

Atenție, se pot organiza și petreceri private, zile aniversare sau orice evenimente festive!

Piscina “Golden” din Mănăstirea Cașin este deschisă zilnic între orele 10.00-20.00, iar tarifele de intrare sunt aceleași de anul trecut: 10 lei copiii și 20 de lei adulții, în cursul săptămânii, 15 lei copiii și 25 de lei adulții în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Soare, distracție, muzică în surdină, odihnă de voie și atmosferă de vacanță! Ce îți poți dori mai mult?