(P) .

Primarul Municipiului Onești, Nicolae Gnatiuc, a anunțat în această dimineață, într-o postare pe Facebook, că elevii de la școlile din Onești care au obținut mediile 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat, precumși șefii de promoții vor fi premiați într-un cadru restrâns, săptămâna viitoare.

“Anul școlar 2019-2020 s-a încheiat într-un mod neobișnuit, pandemia făcând imposibilă organizarea evenimentelor tradiționale în cadrul cărora recompensam şefii de promoţie sau mediile de 10 obţinute la Examenul de Capacitate şi Bacalaureat!

Chiar dacă în acest an serbările nu pot fi organizate, ca semn de recunoștință și de apreciere pentru rezultatele deosebite obținute de către aceşti tineri eminenți, am decis ca elevii să fie recompensaţi, într-un cadru restrâns, la începutul săptămânii viitoare!

Prin sprijinul, stimularea și încurajarea performanţelor în educație și sport, le oferim copiilor și tinerilor siguranța că autoritățile locale oneștene le sunt parteneri de încredere în lungul proces de formare pentru viitor.

Felicitări profesorilor şi părinţilor care au ajutat aceşti tineri să-și descopere pasiunile, talentele şi speranţele. Felicitari tuturor absolventilor!

Vacanță însorită și să ne revedem în toamnă sănătoși și cu forțe proaspete!”, a mărturisit primarul. (sursa foto: facebook.com/PrimarOnesti)