Primarul municipiului Onești, Nicolae Gnatiuc, a anunțat, în această dimineață, începerea lucrărilor de reabilitare a trotuarelor de pe bulevardul Republicii din oraș, tronsonul cuprins între podul peste râul Cașin și sensul giratoriu din zona gării.

Se preconizează ca lucrările se se finalizeze în 2 luni d ela data începerii lor, după care alte trotuare cu probleme din oraș ar urma să fie reabilitate.

“În bugetul pentru anul 2019 am asigurat sume pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale din orașul nostru.
Astfel, pe 13.05.2019, am semnat Ordinul de Începere și am predat amplasamentul pentru obiectivul investițional „Lucrări de reparații trotuare în municipiul Onești”, pe tronsonul cuprins între Podul de la Moldova și Sensul Giratoriu de la Gară.
Termenul de execuție a lucrărilor care vor începe începe de pe partea dreaptă, în sensul de mers spre Gară, este de 60 de zile de la data predării amplasamentului și emiterii Ordinului de Începere.
În perioada următoare se va interveni etapizat în toate zonele din Onești ce necesită reabilitarea infrastructurii pietonale”, se arată într-o postare pe Facebook a primarului Nicolae Gnatiuc. (foto: facebook.com / Primar Onesti)