În organizarea Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici și Mijlocii Bacău, în aula Bibliotecii Municipale “Radu Rosetti” din Onești a avut loc, ieri, evenimentul antreprenorial “Eleganță și bun gust”.

Brîndușa Gugu, președintele Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Bacău, a deschis evenimentul cu un scurt discurs, după care publicul prezent, în majoritate femei, a avut ocazia să admire creațiile Monalisei Negru, ținute de zi și rochii de seară.

Printre femeile de afaceri din Onești care au dat curs invitației de a lua parte la acest eveniment, în plus contribuind la buna sa desfășurare, s-au numărat, printre altele, Maria Bînțu, administrator la  salonul de înfrumusețare “Free Style”, Laura Niculiță, administrator al complexului “La Strada”, Cristina Dohotaru, administrator “Cafeneaua Literară”, și Tița Rotaru, care deține fabrica de confecții Good Look, de lângă restaurantul Bulevard, unde se produce și o gamă largă de echipamente de lucru.

De altfel, în cadrul evenimentului a avut loc și o prezentare inedită de echipamente de lucru din domenii diverse – costume, salopete, echipamente gastro sau medicale, halate, etc.

Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Bacău a fost lansat de Brîndușa Gugu pe 7 iunie, la Centrul Cultural “George Apostu” din Bacău. Organizația oferă posibilitatea reprezentanților mediului de afaceri să dezvolte un dialog despre evoluția, responsabilitățile și problematicile cu care se confruntă mediul antreprenorial din zona acesta.