Maestrul Nelu Ploieșteanu, unul dintre marii lăutari contemporani ai țării, a cântat și le-a încântat sufletul celor care au ales să petreacă Ziua Națională a României la Restaurant Cascada, de la Slănic Moldova.

Lăutarul de suflet al românilor, inegalabilul Nelu Ploieșteanu, a fost mereu o apariție apreciată, mai ales în rândul iubitorilor muzicii de petrecere.

Prezența maestrului la Slănic Moldova, chiar în ziua în care românii de pretutindeni au sărbătorit împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, i-a luat prin surprindere pe turiștii care se aflau în salonul restaurantului Cascada.

Nelu Ploieșteanu, în carne și oase, trecând de la o masă la alta, cum altcumva decât pe ritmuri de petrecere, le-a bucurat pur și simplu sufletul celor prezenți.

Pentru a crea o legătură și mai strânsă cu publicul care îl fotografia și îl filma necontenit cu telefoanele mobile, maestrul nu s-a sfiit să se alăture unora dintre grupurile prezente. A cântat stând cu ei la masă, într-o atmosferă plăcută, relaxantă, plină de căldură.

La mijlocul programului, Nelu Ploieșteanu a făcut un anunț care, cu siguranță, îi va bucura pe toți fanii săi din zonă  și nu numai: Începând de anul viitor, mai precis de pe 4 ianuarie, mă veți găsi aici, la Restaurantul Cascada, seară de seară. M-am înțeles cu cei de aici în câteva cuvinte. M-au solicitat, iar eu am acceptat oferta pe loc”, a spus maestrul.

Reporterului UNU PE TROTUȘ, Nelu Ploieșteanu i-a mărturisit că “partea financiară a contat prea puțin. Pot să vă zic că ne-am înțeles asupra unei colaborări pe termen lung. Lung, lung de tot. Avem o înțelegere pe viață, să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții.

Faptul că Nelu Ploieșteanu va avea programul său, seară de seară, la restaurantul Cascada, le oferă posibilitatea admiratorilor săi să petreacă pe muzica maestrului, live, oricând au chef. Își pot aniversa ziua de naștere sau pot organiza alte evenimente deosebite din familie la Restaurantul Cascada, și nu doar că nu vor mai fi nevoiți să tocmească muzicanți, ci îl vor avea la microfon pe Nelu Ploieșteanu însuși.