Fosta mare handbalistă băcăuană Narcisa Lecușanu, în prezent membră în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal (IHF), și-a lansat cartea autobiografică “Povestea veții mele” la Onești. Evenimentul s-a desfășurat în aula Bibliotecii Municipale “Radu Rosetti” din localitate.

Într-o atmosferă caldă, Narcisa Lecușanu a fost întâmpinată de micii handbaliști, băieți și fete, de la clubul OK Sport Onești ce au venit însoțiți de antrenorii lor, Adrian Sava, Laura Roșu și Cornel Sburlan, de antrenorul emerit Mircea Agapi, de directorul CSM Onești, Ingrid Istrate, de consilierul acesteia, Doru Arădăvoaicei, și, nu în ultimul rând, de către directorul bibliotecii oneștene, Ionuț Tenie.

La eveniment a ajuns și Ștefania Jipa, pivotul echipei CSM București, și care a făcut primii pași în handbal la OK Sport Onești.

Narcisa Lecușanu s-a declarat impresionată de modul în care a fost întâmpinată la Onești și a răspuns cu amabilitate tuturor întrebărilor venite din partea micilor handbaliști. A vorbit fără stereotipuri și a făcut o admirabilă pledoarie pentru sportul care i-a adus atâtea satisfacții și succese răsunătoare, printre care titlul mondial la tineret și bronzul mondial la senioare.

Lansarea cărții s-a încheiat cu o sesiune de autografe cu dedicație oferite de Narcisa Lecușanu pe volumul autobiografic.

“Povestea vieții mele” conține 251 de capitol, printre care 28 de impresii ale unor jurnaliști valoroși, foști colegi din handbal, antrenori, oameni cu care Narcisa Lecușanu a interacționat de-al lungul carierei, precum Radu Naum, Dr. Hassan Moustafa (președinte al Federației Internaționale de Handbal), Michael Wiederer (președinte al Federației Europene de Handbal), Elisabeta Lipă (președinte al Federației Române de Canotaj) și Cristian Grațu (președinte de onoare al FR Handbal). (foto:  Roxana Căruceriu)