Lanțul de simigerii Luca, care operează prin compania Tinervis Group, un business de antreprenorii români George Adragăi și Cosmin Postole, va deschide o nouă unitate în Onești, pe bulevardul Republicii.

Producătorul de covrigi și produse de patiserie Luca deține o pizzerie&simigerie în Onești, pe bulevardul Oituz (aproape de Victoria Shopping Center), încă din primăvara lui 2018, noua simigerie urmând din municipiul de pe Trotuș urmând a fi amplasată într-un spațiu complet reamenajat, în apropierea a nu mai puțin de patru unități de învățământ (Liceul Tehnologic “Petru Poni”, Colegiul Tehnic “Gheorghe Asachi”, Școala Gimnazială “George Călinescu” și Colegiul Național “Dimitrie Cantemir”).

Lanțul de simigerii Luca cuprinde 19 unități numai în București, 9 unități la Galați, 7 unități la Bacău, câte 4 unități la Pitești și la Suceava, 2 unități la Botoșani și câte una la Brăila, Brașov, Buzău, Constanța, Fălticeni, Rădăuți, Roman și la Târgoviște.

Evident, deschiderea noii simigerii Luca din Onești înseamnă și crearea unor noi locuri de muncă de către compania Tinervis Group, o societate cu capital privat românesc ce a luat naștere în anul 2010.