Fata de 14 ani care și-a omorât mama în vârstă de 40 de ani după ce aceasta a intervenit într-o ceartă între fiică și frățiorul ei mai mic a fost supusă unei expertize psihiatrice, pentru a se constata dacă a avut discernământ când a comis oribila faptă.

Asta în timp ce la necropsie a reieșit că fata și-a ucis mama cu 16 lovituri de cuțit aplicate cu precizie și sadism, după cum scrie zdbc.ro.

Dar detaliile șocante în cazul fetei care a comis crima ce a îngrozit toată suflarea din Dărmănești continuă.

“După șocul evenimentului, anchetatorii descoperă în fiecare zi detalii șocante despre pasiunile minorei criminale. Potrivit unor surse apropiate anchetei, nu numai că fata de 14 ani și-a dorit crima, dar a încercat să insufle un comportament morbid colegilor de școală.

Minora de 14 ani avea pe Instagram numele “Bloodykiller_69” (Ucigașul însângerat). Pe profilul său, și-a pus un citat, tot în engleză: “It s better to be demon whith brain than an angel whith heart”(Mai degrabă un monstru cu creier decât un înger cu inimă)”, mai scrie sursa citată, care publică și mai multe desene făcute de fata adolescent ucigașă.

Articolul complet AICI – mărturii de groază