În fiecare an, Transilvania Broker de Asigurare, unul dintre cei mai performanți brokeri la nivel local și național, a organizat Gala Locală Bacău-Onești cu sprijinul City Insurance, eveniment care a marcat un nou bilanț pozitiv al anului 2016.

Peste 100 de persoane au răspuns afirmativ invitației de a lua parte la întâlnirea care a celebrat profesionalismul și performanța și a recompensat cele mai bune rezultate ale anului 2016, evenimentul având loc într-un cadru elegant, în sala Restaurant a complexului La Strada din Onești, sâmbătă, 4 februarie. La acest eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai asiguratorilor din România – City Insurance, Allianz Tiriac, Groupama, Omniasig, Asirom, Euroins, Uniqa, Generali și Gothaer.

Florentin IFTIME, director ZONAL Transilvania Broker, a subliniat că “acest eveniment reprezintă o sărbătoare a rezultatelor muncii susținute în piața asigurărilor atât pentru colaboratori cât și pentru partenerii noștri, asiguratorii. Prin munca susținută, seriozitate, perseverența și profesionalism această echipă FANTASTICĂ crește de la an la an, ajungând în 2016 la prime încasate de 6,5 milioane de lei”.

Premii pentru cei mai buni

Gala Locală Transilvania Broker a fost deschisă de directorul REGIONAL al Transilvania Broker, Mirela Nechifor din Suceava, care împreună cu directorul ZONAL Florentin Iftime, au făcut o scurtă descriere a evoluției și creșterii acestei echipe din 2011până azi, iar datorită rezultatelor deosebite obținute în 2016, comparativ cu cele din 2015, au fost premiați, în funcţie de criteriile de performanță, cei mai buni asistenți în brokeraj după cum urmează:

  • Top – Unit Manager: Florentin Iftime, Doina Dumache, Nelu Pușcalău;
  • Top – Încasări personale: Claudiu Mihăilă, Cătălin Scânteie, Irina Iftene;
  • Top – Încasări NOR-RCA: Doina Dumache, Adriana Oancea, Cristi Lazăr;
  • Top – Dezvoltare: Vasilica Ionuț, Iftene Irina, Denisa Agache.

Pe lângă distincţiile oferite, cei din top au fost răsplătiţi cu telefoane mobile de ultimă generație și materiale promoţionale ale asiguratorilor.

Petrecerea a fost deschisă de  concurenta „Next Star” Andrada Bratovianu, o tânără extrem de talentată din Onești, fiica unuia dintre premianții  serii, Cristi Bratovianu, cel care a compus și un imn dedicat special acestei Gale:

Refren:

„Echipa mea nu poate sa stea liniștită / Nicio clipa / Hai și tu dacă simți așa / În Transilvania! / Echipa mea este foarte mândră, fericită / Și vestită / Hai și tu dacă simți așa / În Transilvania!”.

Obiective pentru 2017

În cadrul Galei locale, Transilvania Broker și-a stabilit obiectivul pentru 2017, și anume menținerea trendului de creștere care an de an a fost de peste 50% față de anul anterior.

Florentin IFTIME menționeaza că “Transilvania Broker înseamnă mai mult decât un broker de Asigurare care nu vinde doar asigurări RCA, CASCO, Locuință, Travel, CMR, VIAȚĂ și altele, noi venind în sprijinul cetățenilor prin deschiderea de curând a unui BIROU DE DAUNE specializat în rezolvarea celei mai mari probleme a clienților și anume DAUNA, birou care are sediul în Onești, Str. Oituz nr. 22, fostul sediu CARPATICA Asigurări, persoană de contact fiind Adriana OANCEA (telefon: 0740.280.332). Menționez că la acest număr poate suna orice persoană indiferent dacă are încheiată sau nu asigurarea prin Transilvania Broker și va primi același sprijin din partea noastră prin achiziționarea unei polițe de CONSULTANȚĂ DAUNĂ la numai 10 lei”.

Oportunitate de colaborare

Datorită trendului ascendent din această piaţă a asigurărilor, Transilvania Broker este într-o continuă creștere și are deschidere către noi colaboratori pe care să-i iniţieze în activitatea de brokeraj și pentru a oferi fiecăruia șansa de a face o activitate generatoare de venituri suplimentare familiei, atât part-time sau full-time.

Cei care vor să se alăture acestei echipe pot apela la orice colaborator Transilvania Broker, la telefon 0741.022.789 sau la sediul Transilvania Broker din Onești, B-dul Oituz nr. 19 (lângă Alpha Bank)

Produse intermediate în România doar de Transilvania Broker

Prin parteneriatul între Omniasig, Pointer și Transilvania Broker de Asigurare a fost lansat pe piață cel mai accesibil produs de Asistența Rutieră calitate-preț:  TransAsist,  produs ce oferă tractare fără limită atât la număr de km cât și la numărul de evenimente produse pe perioada asigurată și mașină la schimb în caz de accident, totul la doar 49 lei.

Pentru a localiza cel mai apropiat asistent în Brokeraj Transilvania din țară puteți folosi aplicația din link-ul următor: https://transasist.transilvaniabroker.ro .