După lupte seculare și cu ajutor extern semnificativ (neamurile, să trăiască neamurile!), familia Mihalcea (adică eu și cu nevastă-mea) a reușit să-și pună centrală. D-aia termică. Totul a mers ca uns. Boierie, nenicule!

La început, nici n-am vrut să aud de centrală. Mi se pusese pata pe panourile radiante. Același preț, dar fără balamuc. Nu tu găuri în pereți, nu tu autorizații, nu tu mână specializată de lucru, nimic. Până și eu, care am două mâini stângi, cred că aș fi reușit să-mi montez panourile. Desigur, ultima propoziție este doar o exagerare, nimic mai mult. Eu nu știu nici măcar să bat un cui!

Într-un final, după ce am consultat mai mulți cetățeni, am decis să merg pe încălzirea clasică, pe gaze. Am apelat la INSTALCAM CONSTRUCT. Firma unui prieten din copilărie. Știam de ea încă de când trăiam în București. Normal, pentru că era a tovarășului meu de joacă de odinioară. Schimbam și noi impresii, când și când, chiar dacă ne despărțeau niște kilometri. Dar prea puțin mă interesasem cât de profesionist lucrează oamenii lui. De înțeles, nu aveam nevoie de serviciile lor și cu asta, basta!

dscn0005Numai că acum s-a schimbat treaba. Eu am aterizat la Onești. Iar în apartamentul primit moștenire de la părinți era rece, rece de tot. Încălzirea devenise esențială. Mă strângeam eu cu nevastă-mea foarte tare în brațe, dar nu era suficient.

Totul a decurs incredibil de ușor. Cinci oameni de la INSTALCAM CONSTRUCT, bărbați în toată firea, mi-au invadat locuința și s-au pus pe treabă cât ai clipi. S-a lucrat ca la carte, cum nu mă așteptam. Unu’ dădea găuri. În urma lui, altu’ punea țevile cap la cap. Caloriferele erau și ele așezate pe poziție, de către alții. Stând deoparte, eu abia îmi mai trăgeam sufletul, obosit deja de ritmul alert în care se lucra. E clar, trebuie să-mi îmbunătățesc, cumva, condiția fizică!

Totul s-a întâmplat într-o singură zi! “Furnicuțele” de la INSTALCAM CONSTRUCT au avut grijă și să care molozul, și să dea cu mătura în urma lor, au făcut de toate…

Celor care încă nu aveți centrală, dar vreți să vă instalați una, vă recomand: INSTALCAM.

P.S. – Totul s-a făcut “profi”. Rămâne de văzut cum o să mă descurc cu factura la gaz… Asta este strict problema mea.

P.P.S. – Aici aflați mai multe despre Instalcam Construct: http://instalcamconstruct.ro/