Pentru al doilea an la rând, persoanele vârstnice din Onești care vor răspunde invitației de a lua parte la festivitățile dedicate Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, vor avea prilejul de a-l vedea pe scenă pe îndrăgitul interpret Paul Surugiu “FUEGO”.

Dat fiind succesul de care s-a bucurat concertul de anul trecut al lui FUEGO, acesta a fost invitat să mai susțină o reprezentație în fața seniorilor Oneștiului. Doar locația va fi alta, vârstnicii urmând să fie primiți acum la Sala Polivalentă, după ce anul trecut spectacolul dedicat lor a fost găzduit de Casa d Cultură.

“Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice nu va trece nici în acest an fără a fi sărbătorită alături de oamenii care au ridicat oraşul nostru. Astfel, în după-amiaza zilei de 1 octombrie, la Sala Polivalentă Nadia Comăneci, vom premia, în numele Primăriei şi al Consiliului Local Oneşti, familiile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Celor prezenţi le-am pregătit la finalul ceremoniei , un foarte apreciat recital susţinut de îndrăgitul interpret Paul Surugiu FUEGO. Accesul va fi permis persoanelor vârstnice din Oneşti, pe bază de invitaţii, ce pot fi ridicate de la Biblioteca Municipală Radu Rosetti şi de la Filiala Cosânzeana, în urma prezentării cu buletinul sau cartea de identitate.
Mulțumesc pe această cale tuturor celor care au contribuit la ridicarea acestui oraș, părinţilor şi bunicilor noştri, le doresc multă sănătate și îi asigur că voi încerca întotdeauna să le fiu alături”, se arată într-o postare pe Facebook a primarului Oneștiului, Nicolae Gnatiuc.