Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, se pregătesc de o nouă investiție. Aceasta va fi realizată pe un teren pe care frații Pavăl îl dețin în Bacău, în zona Letea, pe locul fostei fabrici de hârtie.

Investiția va fi realizată prin intermediul Asociației Dedeman și constă în construcția unei academii de tenis, informează Ziarul de Bacău.

Frații Pavăl, fondatorii companiei DEDEMAN, au demarat deja procedurile pentru realizarea unei academii de tenis la cele mai înalte standarde.

Asociația DEDEMAN a făcut deja primii pași pentru realizarea investiției, obținând certificatul de urbanism de la Primăria Bacău. După obținerea autorizației, reprezentanții companiei vor oferi mai multe detalii despre noua academie de tenis.

„Pe terenul de pe Strada Letea avem în plan să construim o academie de tenis, proiect realizat prin Asociația Dedeman.

În prezent, așteptăm eliberarea autorizației de construcție, iar în momentul în care o vom obține, vom reveni cu un comunicat de presă în care vom oferi informații detaliate despre această inițiativă”, au declarat reprezentanții DEDEMAN pentru sursa citată.

Pe același teren va fi ridicat și un mall, de Prime Kapital, care au achiziționat circa 10 ha de la frații Pavăl.

Fondul de investiții Prime Kapital este același care VA DEZVOLTA UN MALL ȘI LA ONEȘTI – AFLĂ TOATE DETALIILE AICI. (foto: imagine ilustrativă)