Cu puține momente înainte de producerea accidentului rutier care avea să-i fie fatal, tânărul din Onești a fotografiat ceasurile de bord ale mașinii pe care o conducea, poze pe care le-a postat apoi pe pagina sa de facebook.

Din fotografia alăturată se poate vedea că tânărul din Onești (care conducea o mașină marca Mercedes, nu BMW, cum eronat au scris jurnaliștii de la alba24.ro) se deplasa cu viteză foarte mare.

Acul vitezometrului indica viteza de 170 de kilometri/oră, valoare de groază chiar și pentru pasionații de pilotaj care nu numai că mai au nevoie să capete experiență în manevrarea volanului, ci încearcă toate aceste “senzații tari” pe drumurile publice, în traficul aglomerat.

De altfel, nu de puține ori se întâmpla ca tânărul de 24 de ani, care și-a găsit sfârșitul în urma accidentului din noaptea de vineri spre sâmbătă (16 spre 17 iunie 2017), să-și testeze abilitățile într-ale pilotajului în curse de drifturi ilegale, pe platoul din fața Sălii Polivalente “Nadia Comăneci”, mai precis în locul unde se amenajează scena și se adună oneștenii la festivalurile verii.

Acest lucru se remarcă dintr-o postare în cronologia paginii sale de facebook, după producerea tragicului eveniment. “Aveai o plăcere deosebită să-ți lași o parte din cauciuri pe la poli…Nu te vom uita niciodată!, este textul care însoțește un filmuleț de 59 de secunde, cu oneșteanul în plină acțiune, într-o cursă de drifturi în Parcul Municipal Onești.

În urma unui tragic accident rutier petrecut în noaptea de vineri, 16 iunie, spre sâmbătă, 17 iunie, pe Autostrada A1, la kilometrul 313, în apropiere de Sebeș, județul  Alba, tânărul oneștean B.P., în vârstă de 24 de ani, a decedat.

Mașina condusă de B.P. a intrat în coliziune cu un tir, oneșteanul decedând la spital, din cauza leziunilor multiple grave suferite în urma accidentului.

B.P. era student al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, după ce absolvise Colegiul Național “Grigore C. Moisil” din Onești.