Astăzi a început asfaltarea pe strada Prieteniei  din satul Tuta, comuna Târgu Trotuș, pe o lungime de circa un kilometru. „Este o realizare importantă pentru comuna noastră, se va continua modernizarea infrastructurii rutiere și prin alte proiecte viitoare deoarece se doreşte creşterea gradului de confort al locuitorilor din cele trei localităţi”, a spus primarul Cătălin Sabău.

„Astăzi a început asfaltarea pe str. Prieteniei, pe o lungime de 827 metri liniară. Pe această cale, rugăm locuitorii de pe această stradă, să dea dovadă de răbdare până la finalizarea lucrărilor și sa evite deplasările pe tronsoanele aflate în execuție!

La începutul lunii martie a acestui an, S.C. PMV WOODS S.R.L a început lucrările de modernizare a infrastructurii, care, iată au ajuns la faza de turnare a asfaltului.

Chiar dacă a existat în această perioadă o stare de disconfort, trebuie înțeles faptul că soluția tehnică impusă de experți a presupus lucrări de o mai mare anvergură, care vor asigura calitatea investiției si o folosinţă îndelungată”, a mai precizat primarul comunei Târgu Trotuș.