Localnicii din Târgu Ocna din zona străzii Coasta Măgurii trăiesc un adevărat coșmar din cauza unui urs adult care le dă târcoale gospodăriilor de o săptămână, fără ca autoritățile să intervină.

Un târgocnean de pe strada Coasta Măgurii a lansat un apel disperat către autorități, după ce ursul a ucis mai multe animale domestice și a încercat să intre într-o casă, spărgând geamurile.

“Și în această noapte (n.r. 12 spre 13 iunie 2020), în jurul orelor 24.00, strada Coasta Măgurii din Târgu Ocna, tot acest urs, care a mai fost în nopțile trecute, a terminat de omorât animalele din curtea dom. Antonel Magda și a încercat să intre în casa lui distrugând geamurile de la casă, după cum se vede în poză… autoritățile statului nu pot face nimic pentru că e specie protejată, mai protejată ca omul… asta e țara în care trăim… urmează încă o noapte de teroare! Copii nici nu mai dorm… sunt terorizați!”, este mesajul postat de Marian Cocias, pe Facebook, alături de mai multe poze explicite. (foto: facebook.com/Marian Cocias)