Polițiștii băcăuani s-au sesizat din oficiu în cazul unei presupue dispariții, care a fost anunțată doar pe Facebook, nefiind înștiințate și organele abilitate. Este vorba despre un tânăr din comuna Bârsănești, satul Brătești, despre care nu se mai știe nimic de patru zile.

Un tânăr din comuna Bârsănești a dispărut de patru zile. Apropiații spun că ultima dată a fost văzut în Târgu Ocna. Florin lucra în Targu Trotuș însă nu a mai venit la muncă. Familia și apropiații fac apel la public să sune de urgență la poliție dacă au informații despre el, scrie Bacău.net.

„Acest copil se numește Ciobanu George Florin. Este dispărut de patru (4) zile. A fost văzut acum patru zile în loc Tg. Ocna, jud. Bacău. Lucra în Tg. Trotuș. Este din sat Brătești, com. Bârsănești, jud. Bacău. Cine l-a văzut, vă rog să anunțați rudele, sau cel mai apropiat post de Poliție. Copilul este dat deja dispărut la poliție. Mulțumesc frumos„ se arată într-o postare pe o rețea de socializare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a declarat pentru Bacău.net că nu s-a făcut nicio sesizare cu privire la dispariția tânărului, însă polițiștii s-au sesizat din oficiu după apariția postării. (foto mare: arhivă)