Fără doar și poate, zilele însorite nu trebuie irosite. Plecând de la această premisă, devine evident că pe timp de vară terasele devin adevărate nestemate, oaze de relaxare unde poți să petreci ore întregi alături de familie ori de prieteni chiar și în zilele cele mai fierbinți. 

Pentru oamenii din Onești care fug de sofisticat și aleg simplitatea, dar își doresc totodată să nu piardă contactul cu aglomerația și zgomotul specifice vieții de bulevard, există de acum „La Mario”.

Chiar dacă terasa nu este foarte spațioasă, odată ce ai ocupat un loc și ai decis ce vrei să bei, nu mai ai nevoie de nimic altceva. Doar tu, paharul tău și raze de soare. Atât. Sau orice mâncare tradițională gustoasă îți dorești, dacă ți se face foame.

Situat în apropierea hotelului Trotuş, pe bulevardul Belvedere 1, restaurantul „La Mario” cât și terasa inaugurată, duminică seară, cu lăutari şi un show de zile mari atrage prin naturaleţe și bun-gust și prin prețurile mai mult decât accesibile, o „rara avis” în aceste vremuri.

Terasa „La Mario” este una dintre foarte puţinele terase din Oneşti de unde poţi lua „pulsul” oraşului la orice oră din zi (este deschisă până la miezul nopții) și poți urmări constant fluxul de oameni și asta fără să trăiești cu teama că la sfârșit te-ai putea trezi că în câteva ore ai făcut praf bugetul alocat pentru toată săptămâna.

Un alt motiv pentru care merită să vizitezi terasa „La Mario”: este locul perfect din oraş în care să admiri culorile apusului într-o zi de vară.

Ca o concluzie, „La Mario” este o terasă micuță și îngustă unde te vei simți ca și cum te afli în vizită la un prieten bun. Un prieten care gătește foarte bine și se pricepe foarte bine la tot ce ai nevoie ca tu să te simți bine, relaxat și să revii cu plăcere de fiecare dată.

Restaurantul şi terasa „La Mario” organizează petreceri private, aniversări, pomeni dar are în ofertă și meniul zilei. (P)

Date de contact:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100081107511727

0742.399.770