Consiliul Județean Bacău finanțează lucrările de reconstruire a unei străzi din Onești care nu a mai fost niciodată reabilitată în ultimii 30 de ani, într-un proiect de infrastructură mai amplu susținut de instituția condusă de Valentin Ivancea. Este vorba despre drumul de legătură dintre comuna Ștefan cel Mare și Onești (strada Viișoarei).

“Vicepreședintele Consiliului Județean Bacău, Gelu Panfil, a vizitat ieri șantierul pentru a vedea care este stadiul lucrărilor.

Lucrările de reabilitare la strada Viișoarei se desfășoară într-un ritm bun, conform graficului convenit cu constructorii! Împreună cu colegii de la Serviciul Public Județean de Drumuri am verificat stadiul de execuție a lucrărilor și am primit asigurări că proiectul va fi finalizat la termen și în parametri calitativi stabiliți de proiectant.

Obiectivul de investiții “Reabilitare Strada Viișoarei” face legătura între Onești și o parte a comunei Ștefan cel Mare, deservind totodată compania Chimcomplex (poarta 2) și noua stație de epurare construită de RAJA.

Conexiunea cu platforma industrială și, implicit, cu orașul se va face pe strada Industriilor, investiție pentru care s-a terminat etapa de proiectare şi care, de asemenea, este finanțată de Consiliul Județean Bacău”, a precizat Gelu Panfil.