Preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, Sorin Braşoveanu, a anunţat că în această dimineaţă a fost depusă la Compania Naţională de Investiţii (CNI) documentaţia necesară pentru reabilitarea DJ 119 Gura Văii – Dumbrava, în cadrul Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social – Subprogramul Drumuri de interes local şi drumuri de interes judeţean.

Sorin Braşoveanu explică, într-o postare pe Facebook, de ce Consiliul Judeţean nu poate suporta costurile lucrărilor de reabilitare ale drumului de la Gura Văii.

„Compania Națională de Investiții SA a publicat pe site-ul său în data de 22 iunie 2020 varianta actualizată a Ghidului de depunere de solicitări pentru înscrierea în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social – Subprogramul Drumuri de interes local și drumuri de interes județean.

În baza acestuia, Consiliul Județean Bacău a întocmit și a depus în această dimineață documentația pentru finanțarea DJ 119 Dumbrava-Gura Văii la Compania Națională de Investiții.

Sper că actuala guvernare PNL va aproba finanțarea acestui proiect.

Lucrarea este una complexă fiind vorba de alunecări de teren și de reconstruirea unui pod, iar valoarea totală a investiției este foarte mare”, a precizat preşedintele CJ Bacău.

Dcoumentaţia a fost depusă efectiv la CNI de către vicepreşedintele CJ Bacău, Silviu Pravăţ. (sursa foto: facebook.com/președintecsjbacau)