Grupul de firme Marco Group a deschis de curând, pe strada Industriilor din Onești, un centru de colectare a deșeurilor feroase și neferoase, la prețuri dintre cele mai competitive.

Noul centru REMAT din Onești funcționează într-un spațiu curat și extrem de generos ca suprafață și colectează toate tipurile de deșeuri metalice ce pot fi reciclate.

Centrul REMAT deschis de Marco Group Onești oferă servicii atât de descărcare și de încărcare a deșeurilor cât și de ridicare a acestora de la locațiile indicate de solicitanți, companii ori persoane fizice. În plus, noul centru REMAT dispune și de echipe de tăietori care se deplasează la locații în vederea dezmembrării și valorificării materialelor.

Reciclarea trebuie să fie privită ca o responsabilitate colectivă, a fiecăruia dintre noi, pentru a ne asigura un viitor durabil. În timp, reciclarea aduce foarte multe beneficii, utile atât mediului înconjurător, cât și nouă. Centrul nostru de colectare și-a propus să creeze alături de fiecare client al său un mediu mai curat și mai sigur”, au declarat administratorii centrului REMAT aparținând Marco Group.

Centrul REMAT al Marco Group este deschis zilnic de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00 și sâmbăta între orele 08.00 – 13.00. Pentru urgențe există un număr de telefon disponibil permanent: 0755.586.914.