Cei trei suspecţi în cazul bărbatului de 64 de ani găsit mort miercuri noaptea în locuinţa sa din sectorul 4 au fost reţinuţi, a anunţat vineri Poliţia Capitalei. Doi dintre aceştia, în vârstă de 19 ani, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe, iar cel de-al treilea, de 21 de ani, pentru omor. Cei trei tineri urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, relatează antena3.ro.

Un bărbat din București, proprietarul unei case din Sectorul 4, a fost ucis în bătaie de foştii săi chiriaşi. Potrivit primelor date din anchetă, totul ar fi plecat de la faptul că foștii chiriași, trei tineri din Bacău care muncesc în Capitală în construcții, nu ar fi plătit banii de cazare. Proprietarul casei le oprise buletinele, așa că în noaptea crimei cei trei tineri s-au întors la locuință pentru a-și recupera actele de identitate.

Bărbatul a fost bătut și, în timpul altercației ar fi căzut pe gresie și s-ar fi lovit puternic la cap, mai scrie sursa citată. (sursa foto: captură Antena 3)