Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a verificat, aseară, împreună cu primarul Oneștiului, Laurențiu Neghină, cu vicepreședintele CJ Bacău, Gelu Panfil, și cu Nina Chiper- Direcția strategii, administrarea infrastructurii rutiere și transport public CJ Bacău, stadiul de execuție al lucrărilor de refacere și modernizare a străzii Industriilor din Onești, obiectiv deosebit de important din zona industrială a municipiului.

Date fiind temperaturile ridicate, antreprenorul a mobilizat echipele în teren, astfel încât, turnarea stratului de uzură, pe lungimea de 4,7 km a acestei artere, să fie executată în a doua parte a zilei.

„Apreciez flexibilitatea și adaptarea programului de lucru, cu scopul clar de a respecta condițiile tehnice de punere în manoperă și, în mod evident, de a realiza o lucrare de calitate”, a declarat preşedintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.

Investiția este obiectul unei asocieri cu municipiul Onești, prin care Consiliul Județean Bacău asigură 90% din valoarea totală a contractului estimat la aproximativ 18.7 milioane lei.

„La finalul anului, atât riveranii cât și conducătorii auto vor beneficia de o arteră complet reabilitată, conformă cu standardele impuse pentru un trafic modern și sigur”, a mai precizat Valentin Ivancea. (foto: Facebook / Valentin Ivancea)