Petrecerile corporate își fac loc, ușor-ușor, și la Onești. Toți cei 80 de salariați ai fabricii Smart Wood au fost invitați, împreună cu membrii familiilor lor, să petreacă câteva ore bune împreună într-un cadrul lipsit de stres, dead-line-uri și proiecte.

Evenimentul a fost organizat vineri, 23 iulie, în curtea fabricii situate pe strada Calea Adjudului, profitându-se de vremea frumoasă. Totul a fost stabilit în cel mai mic detaliu, fiind implicate doar firme profesioniste. Serviciile de catering au fost asigurate de Eugenio Catering din Onești, care a pregătit pentru cei circa 200 de invitați un meniu grill gustos și diversificat, bere la halbă și tot felul de băuturi răcoritoare. Alte firme specializate au asigurat sonorizarea, cabine foto la minut, tobogane gonflabile pentru prichindeii angajaților, iar o echipă de animatori, printre care l-am identificat și pe super eroul Superman, i-a distrat pe cei mici până la epuizare, angrenându-i în tot felul de jocuri care mai de care mai antrenante și amuzante.

Mulți dintre picii prezenți cu părinții lor la petrecere s-au pictat pe față, iar la final toată lumea a participat la o tombolă în cadrul căreia s-au acordat mai multe premii constând în aparatură electronică (televizoare, tablete, etc.)

„M-am simțit foarte bine, mâncarea a fost extraordinar de bună, a fost o zi perfectă. Toți ne-am simțit foarte bine, poate unii dintre noi au fost mai reținuți, nefiind familiarizați cu astfel de evenimente. Una peste alta, a fost o zi fantastică”, a spus unul dintre angajații Smart Wood.

Evident, nu au lipsit cafeaua și înghețata pe băț, în condițiile în care Smart Wood este liderul mondial în producția de bețe din lemn pentru industria alimentară.

Compania Smart Wood România, cu capital francez, care produce beţe de lemn pentru cafea şi îngheţată, a investit 8 milioane de euro în construcţia şi echiparea noii fabrici din Oneşti, judeţul Bacău, aceasta fiind a doua unitate de producţie a grupului francez în România, după cea de la Timișoara.