O delegație a Consiliul Județean al Elevilor Bacău, formată din domnul președinte Șraer Tudor-Daniel, domnul vicepreședinte Ciocoiu Dragoș Ștefan, domnișoara secretar executiv Anton Karina-Ioana și domnișoara directoare a departamentului pentru învățământul gimnazial și teoretic, Florea Iulia-Elena, au luat parte, în perioada 9-11 decembrie, la Sesiunea națională de formare a elevilor reprezentanți. Aceasta a avut loc la București, fiind organizată de Consiliul Național al Elevilor, cu sprijinul UNICEF România și al Universității Politehnica din București.

Elevii reprezentanți prezenți la eveniment au participat la ateliere menite să-i ajute să își dezvolte abilitățile, astfel încât Consiliul Județean al Elevilor Bacău să poată soluționa mai eficient problemele semnalate de elevi și părinți.

Cei 4 tineri s-au bucurat să întâlnească personalități importante din România, precum Alteța Sa Regală Principele Radu sau Theodor Paleologu. De asemenea, delegația a avut oportunitatea de a interacționa cu unul dintre cei mai cunoscuți influenceri, Silviu Faiăr.

„Weekend-ul 9-11 decembrie a fost unul încărcat pentru elevii reprezentanți din județul Bacău ce au participat la Sesiunea națională de formare de la București, organizată de Consiliul Național al Elevilor. Timp de 3 zile, delegația Consiliului Județean al Elevilor Bacău a avut parte de ateliere cu ajutorul cărora abilitățile fiecăruia dintre noi să se dezvolte. Am urmărit și urmărim un singur lucru: vrem ca activitatea noastră să fie una cât mai eficientă, astfel încât să intervenim cu rapiditate atunci când suntem sesizați cu privire la încălcarea drepturilor elevilor. Am plecat de la București pregătiți să punem în practică cele învățate, iar o schimbare cu privire la maniera în care Consiliul Județean al Elevilor Bacău soluționează problemele semnalate va putea fi observată în perioada imediat următoare”, a declarat președintele Consiliului Județean al Elevilor Bacău, Tudor-Daniel Șraer. (sursa : comunicat de presă)