Una dintre cele mai cunoscute companii din Onești, ce se pregătește să aniverseze 30 de ani de la înființare, a început în forță 2021, după ce a inaugurat o nouă unitate, în orașul Roznov, din județul Neamț.

În vreme de pandemie, când activitatea multor societăți a avut de suferit, compania oneșteană “Roger&Bunghez” încearcă să dezvolte servicii unice originale față de competiție, care să fie puternic promovate, și care să atragă un număr important de clienți.

Inaugurarea, zilele acestea, a măcelăriei tradiționale “Roger&Bunghez”, în orașul nemțean Roznov, face parte dintr-o strategie de dezvoltare gândită minuțios, ce poate concura cu strategiile de dezvoltare ale celor mai mari lanțuri de retail din România.

“Avem o preocupare permanentă pentru oferirea unor servicii și produse de calitate, care să includă cerințele și nevoile clienților. Mărirea gamei de produse și oferirea unui raport bun calitate/preț, precum și permanenta îmbunătățire a activității, prin implicarea tuturor angajaților și aplicarea unor soluții noi, originale, sunt prioritățile noastre constante, comparativ cu ale competitorilor de frunte pentru a le putea face față. Și ne vom opri aici!”, a precizat Alin Bunghez, unul dintre administratorii grupului de firme Roger&Bunghez.

Acesta a mai menționat că “anul acesta avem în plan deschiderea altor 4-5 unități, pe lângă aceasta de la Roznov. Planul de dezvoltare al companiei are însă numeroase alte obiective, dintre care aș aminti crearea unei imagini distincte, unice și originale pe piață, creșterea cifrei de afaceri și a numărului de angajați, precum și investiții în resurse umane, pentru instruirea personalului.”

Noua măcelărie tradițională “Roger&Bunghez” din Roznov se află în incinta marketului Penny, de pe strada Nicolae Roznovaru Nr. 121.

Unitatea de la Roznov este a 17-a măcelărie tradițională “Roger&Bunghez” din Moldova, după ce la sfârșitul anului trecut compania oneșteană a inaugurat un magazin și la Galați.

Măcelăriile “Roger&Bunghez” comercializează în general produse și preparate din carne proprii, ponderea acestora fiind de 95%.