Începând de ieri, cea mai mare terasă din Onești, Garden Grill – din cadrul complexului hotelier Trotuș – își așteaptă oaspeții în fiecare zi, între orele 12.00-24.00.

Bucatele suculente și delicioase pregătite sub îndrumarea bucătarului-șef  sunt gata să vă aline papilele gustative, iar cocktail-urile proaspete și revigorante vă vor ajuta să vă răcoriți în zilele călduroase de vară.

Berea rece la halbă vine însoțită cu platouri cu bunătăți pregătite la grătar, între care se remarcă micii “La Cocoșatu”, despre care multă lume spune că ar fi cei mai buni din oraș.

Vedeta serilor de marți până duminică va fi muzica live interpretată de formația restaurantului.

Între orele 12.00-14.00, pe terasa „Grill Garden” se poate servi meniul zilei, la adăpostul salciilor seculare care te feresc de dogoarea puternică a soarelui de la orele amiezii.

Desigur, terasa Garden Grill s-a deschis cu respectarea tuturor normelor impuse de autorități pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, fiind asigurate distanța între angajați, curățenia și dezinfectarea cu produse biocide a spațiilor, echipamentelor și ustensilelor, etc. și distanțarea socială între clienții localului.

Accesul se face doar pe bază de rezervare, servirea doar la masă, iar grupurile din incintă nu pot sa depășească mai mult de 4 persoane (dacă nu sunt membri ai aceleiași familii).