Meciul de astăzi dintre FC Viitorul/CSȘ Onești și Sportul Onești, un veritabil derby local, a început cu un moment de reculegere ținut de fotbaliștii celor două echipe în memoria campionului oneștean de raliuri Adi Răspopa, care și-a pierdut viața într-un accident teribil petrecut la Raliul Iașiului, câteva ore mai devreme (DETALII AICI).

CITEȘTE ȘI: ADI RĂSPOPA S-A DUS SĂ PILOTEZE ACOLO UNDE NU EXISTĂ NICIO LIMITĂ

Spectatorii n-au înțeles prea bine ce se întâmplă, momentul nefiind anunțat, fapt pentru care nu s-au ridicat în picioare, cum s-ar fi cuvenit.

Sportul Onești a câștigat cu scorul de 1-0 (1-0) meciul cu FC Viitorul/CSȘ Onești, din prima etapă a campionatului județean de fotbal al Ligii a 4-a, Seria “Valea Trotușului”, în prezența unui public numeros.

Cum și-a pierdut viața pilotul oneștean Adrian Răspopa

Pilotul Adrian Răspopa și-a pierdut viața în urma accidentului grav de pe a doua probă specială de la Raliul Iașului. Transportat cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență, acesta a fost operat, însă din cauza rănilor grave, nu a mai putut fi salvat.

Adrian Răspopa a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita în sala de operație.

“Întâi a fost resuscitat timp de două ore în UPU. S-a intervenit chirurgical şi s-a făcut tot ce e posibil şi omeneşte dar şi medical. A decedat în sala de operaţie“, a declarat medicul-şef UPU SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

La nivelul Consiliului Federal al Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) s-a creat o comisie pentru a analiza circumstanțele și modul de intervenție la locul accidentului.