Poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare în Moineşti la persoane bănuite de port şi folosire fără drept de obiecte periculoase, ameninţare şi lovire. Patru persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri. Doi bărbaţi au fost reţinuţi.

La data de 24 aprilie a.c., poliţiştii din Moineşti au fost sesizaţi de un angajat al unei săli de jocuri mecanice cu privire la faptul că, în incinta societăţii, ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că, doi bărbaţi de 37 şi 18 ani, din Moineşti, în timp ce se aflau în incinta societăţii, ar fi provocat scandal, ar fi ameninţat şi lovit cu obiecte contondente un localnic de 36 de ani, care a necesitat îngrijiri medicale.

Poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele bănuiţilor, de unde au ridicat în vederea confiscării obiecte contondente.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul şi folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Cei doi bărbaţi, de 18 şi 37 de ani au fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri legale.

Sursa: IPJ Bacău