La o zi de la inaugurarea Variantei Ocolitoare a Bacăului, care a avut loc în prezența primilor doi oameni din stat, președintele Klaus Iohannis și prim-ministrul Ludovic Orban, mai multe echipe de constructori lucrau intens la rosturile de dilatare. Ieri, la câteva ore după ce a fost deschisă traficului, o mașină a suferit daune însemnate după ce a intrat cu roțile în deteriorările apărute la un rost de dilatare din șosea.

Astăzi, mai multe echipe de constructori au fost mobilizate pentru a remedia problemele apărute la rosturile de dilatare. În acest timp, reprezentanții CNAIR au încercat să explice situația.

„Deteriorările apărute au fost determinate de o eroare de fabricație a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreaptă. Imediat ce a fost constatată această problemă, antreprenorul a semnalizat zona respectivă și a executat în regim de urgență lucrările de remediere, astfel încât la această oră se circulă în condiții de siguranță pe toată lungimea VO Bacău. Având în vedere că, până la recepția la terminarea lucrărilor, constructorul mai are de realizat astfel de rosturi, circulația pe acest obiectiv se desfășoară cu restricție de viteză de 90 km/h”, a precizat CNAIR, conform psnews.ro.

Menționăm că pozele care însoțesc acest articol au fost realizate vineri, 4 decembrie, la ora 13.00.