„Best Party Town” este cel mai nou loc de joacă pentru copii deschis în Onești. „Best Party Town” își propune să cucerească inimile copiilor prin culorile vesele, jucăriile la modă și dotările de ultimă generație din fiecare căsuță tematică.

Atât fetițele, cât și băiețeii se vor putea juca de-a doctorii și pacienții în mini-spitalul care îi așteaptă, vor putea fi polițiști, pompieri, fermieri și câte și mai câte. Există și o mini-bucătărie amenajată special pentru copiii care au înclinații înspre gătit, dar și o sală de gaming, amenajată în culorii vii și prevăzută cu fotolii în formă de minge extrem de relaxante.

Situat într-o zonă liniștită, locul de joacă „Best Party Town” reprezintă o alegere excelentă în orice perioadă a anului, fiind prevăzut atât cu aparat de aer condiționat cât și cu încălzire în pardoseală, pentru un plus de confort, indiferent de anotimp. Parcarea este gratuită, iar în imediata vecinătate există și un loc de joacă în aer liber, în părculețul public.

Părinții care vor să-și serbeze copiii la „Best Party Town” nu trebuie să-și facă griji nici asupra costurilor, nici în privința planificării evenimentului, deoarece administratorii locului de joacă au prevăzut totul în cele mai mici detalii.

„Oferta este gândită pentru bugetul tuturor – avem trei pachete disponibile – și în așa fel încât timpul necesar organizării petrecerii să fie cât mai scurt cu putință”, spune Dana Dalban, administrator.

Locul de joacă „Best Party Town” din Oneşti organizează petreceri tematice de tot felul, cu invitație electronică, panou de întâmpinare, veselă, pinata și jurnal de gânduri bune de la invitați, ce rămâne ca amintire. Mai mult decât atât, în același spațiu administratorii locului de joacă au prevăzut și un magazin unde se comercializează tot felul de articole și accesorii pentru petreceri de copii. Totodată, există un frigider cu băuturi răcoritoare și aparat de cafea pentru adulți, iar produsele se vând individual, astfel încât oaspeții locației să plătească doar ceea ce consumă efectiv.

„Ar mai trebui spus că oferim servicii opționale precum pictura pe față sau tatuaje pe bază de apă, iar la comenzile de tort și pizza un discount 10 la sută”, a mai menționat Dana Dalban.

Părinții pot fi aproape de micuți, instalându-se în salonul din vecinătatea locului de joacă. Ei pot savura un ceai sau o cafea, în același timp ce copiii se distrează de minune. Așadar, de la mic la mare, fiecare este binevenit să se distreze și să se bucure de magia copilăriei.

„Best Party Town”, cel mai nou loc de joacă pentru copii din Onești, este situat în cartierul „Satul catolic”, pe strada 8 Martie nr. 22. (P)

Rezervări și informații suplimentare: 0757.936.646