Social-democratul Valentin Ivancea este candidatul comun al PSD şi PNL pentru funcţia de primar al municipiului Bacău. Acesta a fost prezentat oficial, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă comune desfășurate la sediul PNL și susținute de candidat, împreună cu ministrul Mircea Fechet, președintele organizației județene PNL Bacău, scrie Ziarul de Bacău.

„Punem în aplicare nu doar o decizie a Biroului Politic Național. Conform sondajelor pe care le-am făcut de-a lungul timpului, mai mult de 7 din 10 băcăuani doresc schimbarea administrației. Asta ne îndeamnă la cele mai potrivite alegeri.

Analizând potențialul posibililor candidați ai PNL, la fel cum am discutat și cu partenerii de alianță de la PSD, am ajuns la concluzia că Valentin Ivancea este candidatul care are cele mai mare șanse să îl învingă pe actualul primar, Lucian Stanciu Viziteu”, a spus preşedintele filialei PNL Bacău, Mircea Fechet.

„Eu vreau să elimin o falsă temă. Eu cred că băcăuanul care iese din scara blocului nu are o dilemă dacă primarul e de stânga, e de dreapta, ci se gândește dacă primăria este condusă de un om gospodar (…) dacă nu ne ciocnim de fiecare dată, în cartiere, în centrul orașului, de o lipsă de administrație corectă și coerentă, îndreptată către cetățean. 

Cred că, băcăuanul căruia ne adresăm acum este îngrijorat sau are o adevărată dilemă dacă este ridicat gunoiul, dacă are apă, utilități publice, transport public de calitate… Dacă are unde să-și parcheze mașina, dacă poate traversa orașul într-un termen rezonabil… Mai puțin cred că îl interesează dacă cineva este de stânga sau de dreapta”, a declarat Valentin Ivancea. (foto: Ziarul de Bacău)

CITEȘTE AICI DECLARAȚII COMPLETE OFERITE DE CEI DOI, ÎN CADRUL CONFERINȚEI DE PRESĂ