Bulevardul Oituz din Onești, și anume porțiunea cuprinsă între intersecția cu strada Tineretului și sensul giratoriu de la ieșirea din oraș către Brașov, a intrat într-un amplu proces de reabilitare. Lucrările de asfaltare sunt executate de DPP Onești și se ridică la valoarea de 450.000 de lei (circa 93.000 de euro), după cum a precizat primarul Nicolae Gnatiuc.

“Fapte, nu vorbe! Pe 18.05.2020 a fost demarată refacerea suprafeței carosabile a Bulevardului Oituz, pe tronsonul cuprins între Intersecția cu strada Tineretului, de la Monumentul Mihai Eminescu, până la Sensul Giratoriu de la ieșirea spre Calea Brașovului, pe o suprafață totală de aproximativ 13.800 mp.

Investiția, cu o valoare estimată de 450.000 de lei, suportată integral de la bugetul local, va crește semnificativ confortul și gradul de siguranță a participanților la trafic, fiind o continuare a programului de îmbunătățire a calității infrastructurii rutiere din Municipiul Onești”, a menționat edilul-șef al Oneștiului, într-o postare pe Facebook.

Porțiunea de drum intrată în reabilitare nu a fost asfaltată niciodată în ultimii 30 de ani.