O tânără refugiată din Ucraina, care era în drum spre Germania, a ațipit pentru o clipă la volanul autoturismului cu care se deplasa, de ajuns însă cât să-l avarieze astfel încât să nu mai poată continua drumul. În ajutorul femeii au sărit polițiștii de la Tulnici, care au suportat cheltuielile cu reparația mașinii, timp în care tânăra a fost cazată la o pensiune din zonă.  Cazul a fost prezentat de Poliţia Română.

„Din păcate, oboseala și-a spus cuvântul!

Doamna din imagine, originară din Ucraina, era în drum spre Germania, când, la un moment dat, a pierdut controlul autoturismului și l-a avariat. Colegii noștri de la Secția 8 Poliție Rurală Tulnici, județul Vrancea, s-au deplasat și au constatat cele sesizate, dar și faptul că aceasta nu avea posibilitatea financiară pentru reparații.

O mobilizare din suflet a avut loc… Nea’ Relu s-a oferit să repare autoturismul, iar câțiva localnici, împreună cu polițiștii din Tulnici, au strâns suma necesară pentru achiziționarea pieselor.

Patru zile a durat reparația, timp în care doamna a fost cazată cu drag la o pensiune din zonă.

Încă o dată demonstrăm că noi, românii, suntem inimoși!”, au relatat reprezentanţii Poliţiei Române. (foto: Poliția Română)