Închisă o perioadă de timp pentru renovare, Băcănia Șerban de pe bulevardul Oituz din Onești a fost redeschisă oficial astăzi. Reprezentanții Grup Șerban Holding au anunțat cu această ocazie că urmează să deschidă și o cafeterie

„Am deschis noul spațiu, Băcănia Șerban din blv. Oituz, nr.21, Onești. În noul spațiu micuț și cochet, te întâmpinăm cu pâini plămădite cu suflet pentru toate gusturile, carne de pasăre din ferma proprie, ouă, preparate tradiționale din Moldova și momentan până, se deschide cafeteria LuMa, vei găsi și prăjituri. Te așteptăm cu drag!”, au anunţat reprezentanţii Grup Şerban Holding.

Grup Şerban Holding deţine în Oneşti un număr de cinci băcănii, pe lângă cea amintită de pe bulevardul Oituz. Celelalte patru sunt situate pe strada Mercur nr. 2, pe strada George Călinescu, pe strada Sfinții Apostoli (la intrare în Satul Catolic) și pe strada Calea Brașovului (la ieșirea din oraș spre Brașov).

Cea din urmă se deosebește de restul prin faptul că are prevăzut un punct de vânzare din stradă sub forma unei căruțe, denumit „Căruța cu bucate” și vinde și meniuri grill. Ȋn faţa Băcăniei Şerban şi a Căruţei cu Bucate se află o mică terasă cu mese tip bar realizate din butoaie de vin, unde se poate savura fie meniul ales, fie produsul de patiserie preferat alături de un iaurt. (foto: Băcănia Șerban)