Cei doi tineri care au tâlhărit o femeie din Onești, în seara zilei de vineri, 1 februarie, pe strada Pinului din localitate (detalii și video AICI), vor rămâne în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bacău în următoarele 30 de zile.

Prinși de polițiștii oneșteni la scurt timp după comiterea infracțiunii, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, în arestul IPJ Bacău, iar ieri au aduși la Onești, fiind prezentați procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tot în cursul zilei de ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Onești a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor doi tineri, unul în vârstă de 20 de ani, celălalt de 23 de ani, ambii recidiviști.

În privința prejudiciului creat – 900 de lei și două telefoane mobile – acesta a fost recuperat parțial, polițiștii găsind asupra tinerilor, în momentul reținerii lor, suma de 650 de lei și unul dintre telefoanele mobile furate.