La data de 01 februarie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Investigaţii Criminale Târgu Ocna au identificat un bărbat care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta, în vârstă de 29 de ani, din comuna Gura Văii, a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău.

La data de 01 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Oneşti au identificat pe raza localităţii Oituz un tânăr de 22 de ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Oneşti.

Acesta a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Polițiștii l-au transportat și încarcerat pe acesta la Penitenciarul Bacău.

La data de 01 februarie a.c., în jurul orei 10:30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău l-au depistat, pe raza municipiului, pe un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Bacău.

Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani închisoare şi amendă în cuantum de 4.500 lei pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Sursa: IPJ Bacău