Probleme mari pentru jucătorul de fotbal Andu Moisi (23 de ani), fundaș aflat sub contract cu echipa Aerostar Bacău, nou-promovată în Liga 2 din Seria 1 a Ligii 3, performanță realizată sub conducerea antrenorului oneștean Daniel Munteanu. Fotbalistul a fost ridicat de poliție, joi, și arestat pentru 24 de ore, după ce fosta sa iubită a făcut o plângere și l-a acuzat că a sechestrat-o și că i-a distrus bunuri, anunță Bună Ziua Iași.

Potrivit sursei citate, Andu Moisi a fost ridicat de polițiștii ieșeni în ziua de joi, după ce fosta sa iubită a făcut plângere cu câteva zile în urmă. După arestare, jucătorul de fotbal a fost plasat sub control judiciar și închis pentru 24 de ore.

Andu Moisi a fost prezentat tot ieri în fața judecătorilor, aceștia plasându-l sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

”Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lipsire ilegală de libertate. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Format de Poli Iași, Moisi a mai evoluat apoi pentru FC Caransebeș, Bucovina Pojorâta, Știința Miroslava sau Ozana Târgu Neamț, cu Aerostar Bacău semnând la începutul acestui an. (sursa foto: Bună Ziua Iași)