Reuniți ieri în ședință extraordinară, consilierii oneșteni au aprobat demisia lui Alexandru Cristea din funcția de consilier local al municipiului Onești. Cristea, care fusese ales pe listele PMP și se afla la al treilea mandat de consilier local, după ce a mai candidat pe listele UNPR și PSRo, a făcut cunoscut motivul pentru care luat această decizie.

Astfel, Alexandrul Cristea a renunțat la mandatul de consilier local pentru a se alătura echipei lui Laurențiu Neghină, fiind de astăzi consilier personal al viceprimarului Adrian Jilcu.

„De astăzi încep o nouă etapă: m-am alăturat executivului în calitate de consilier al viceprimarului Adrian Jilcu, pe probleme de fonduri nerambursabile. Întrucât calitatea de consilier local nu îmi permite să mă implic activ în pregătirea viitorului exercițiu de finanțare, astăzi am demisionat din funcția de consilier local și m-am alăturat colegilor din primărie pentru a sprijini activitatea serviciului de integrare europeană.

Îmi propun să avem o abordare mai pragmatică și mai curajoasă în ceea ce privește atragerea de fonduri, rezultate mai rapide și o echipă corect dimensionata și omogenă.

Le mulțumesc colegilor din consiliul local și cabinetul domnului secretar pentru buna colaborare din anii trecuți și, de asemenea, domnilor primar și viceprimar pentru încrederea acordată!”, a precizat Alexandru Cristea, într-o postare pe Facebook. (foto mare: arhivă; foto mic: facebook.com/Alexandru Cristea)